Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. Április 15. 10:13, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Hat brit próbált manipulál alvázszámú kocsikat kivinni az országból

Hat brit próbált manipulál alvázszámú kocsikat kivinni az országból

A külföldi sofőrökkel szemben a Záhonyi Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre április 14-én 0 óra 30 perckor hat brit állampolgár öt terepjáróval és egy személykocsival. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök a járműveket alaposan átvizsgálták. A szakértő bevonásával végrehajtott ellenőrzés során megállapították, hogy a terepjárók alvázszámát manipulálták. Volt olyan jármű is, melynek a típusmatricái hamisak voltak, vagy azokat a kocsi több pontjáról eltávolították. A rendőrök a külföldi sofőröket a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük - szabadlábon hagyásuk mellett - egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Címkék: alvázszám, brit, határ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 21. 09:15, szombat | Belföld

Árvíz - Orbán Viktor: még öt nehéz napot kell átvészelni

Még öt nehéz napot kell átvészelni az árvízi védekezésben, hogy az ország fellélegezhessen - mondta a miniszterelnök sajtótájékoztatón szombaton, Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné